Üyel ol    Giriş  

Anasyafa Haberler Forum Resimler Videolar Ziyaretçi Defteri İletişim

Ana Menü

Hadise

Giriş

Yeni Gelenler
Dün: 0
Genel: 1163
Son Üyeler: nippjytr

Sitedekiler:
Ziyaretciler : 0
Üyeler : 9
Toplam: 9
Liste [Popup]

Aktif Üyeler
9 üye(ler) aktif (6 üye(lerin) tarayıcısı Forum)

Üyeler: 0
Ziyaretçiler: 9

devam...

sayaç

Hadise Açıkgöz hadise fan club Forum
   Tanışma
     Ben Muhammet Ali Yılmaz
Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Yassı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt
Gönderen Gönderi
Muhammet_A
Gönderilme Zamanı: 2009/12/30 10:10
1. Seviye
Gönderen: trabzon
Gönderiler: 1
Ben Muhammet Ali Yılmaz
Ben Muhammed Ali Yılmaz .....
07-11-1975 Trabzon ili Çaykara ilçesi ve Şahinkaya köyünde dünyaya geldim.Sıkıntılı bir doğumdan sonra çilelerle dolum yaşam başlamıştır...
Çocukluğum ve ilk okul yıllarımın tamamı ve orta okul 1. sınıfa kadar orda geçti.Daha sonra Trabzon'a geldim ve liseyi tamamladım.Bu zaman içerisinde karadeniz kavalı çalıyordum ve müzik halk okyunları dernekleri ile cemiyetlerde kaval çalıyordum.Bazı folklor kurumları ile il dışı yarışmalara giderdim.Diğer bir yönde ise spor dalları olan boks ve kung-fu ile yakndan uğraştım bu hastalık halen devam ediyor...1997 e kadar memleketimden dışarı çıkmadım,çıktıysam da yaz ayları olmuştur..Kışın yörede tv kanalı olan ilk yerel kanalda müzik proğramına başladım.Gökkuşağı Tv nin ilk müzisyenlerindendim.Ve daha sonraki zamanlarda yani 1997 de İstanbul yolculuğumdan sonra sanatçı ağabem olan Mustafa Topaloğlu sayesinde değerli müzik yönetmenin Necip Yılgın ile tanıştım ve amatörlük anlayışımdan sıyrıldım.bu eğitim halen devam ediyor..Çok teşekkür ederim hocama...
İstanbul'da müzik eğitimi dikkatli bir şekilde devam etmektedir..
Okuyanlara ve göz ucuyla bakanlara sevgilerimle ve saygılarımla...
(Karadeniz Bestekar Kaval Üstadı ve Ses Sanatçı Adayı)
Yassı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık |

Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Dış Bağlantılar: video klip izle - film izle - dizi izle - video izle - fotokopi sistemleri